Taatsdeuren - Studio des Bouvrie

Een stalen taatsdeur wordt verticaal gedragen op een speciaal taatsscharnier in de vloer en aan het plafond. Hierdoor kan deze 90 graden worden geopend naar beide kanten. In totaal dus 180 graden.

Het sluiten gaat traploos en geruisloos met een soft-close systeem. Er is geen kozijn nodig waardoor plafond en vloer visueel doorlopen en het ruimtelijk effect wordt verhoogd. Geen storende lijnen bij openstaande deuren en een comfortabel ruime doorgang.

Met het CLOOZ profiel hebben taatsdeuren aan beide kanten een gelijk aanzicht. Het unieke ontwerp van Studio des Bouvrie geeft de taatsdeur een visuele surplus.

Design en veiligheid gaan hand in hand (ook zonder handen)
Naast een schitterende aanwinst voor het interieur, is een taatsdeur ook een veilige oplossing voor het aanbrengen van een scheiding in de ruimte.

Ook met de handen vol, kunt u een dichte deur gemakkelijk naar beide kanten openen. Geen last meer van dichtslaande deuren door het soft-close syteem en dus veilig voor kinderhandjes. Bovendien is de deur opgebouwd met ongedeelde ruit van 6mm dik veiligheidsglas. Optimale bescherming in een stalen frame. Kind- en gebruiksvriendelijke deuren van Studio des Bouvrie.

Waarom kiezen voor een stalen taatsdeur van Studio des Bouvrie?
Soft-close sluiting
In twee richtingen te openen
Kozijn overbodig
Met 6 mm dik veiligheidsglas
Tweezijdig gelijk aanzicht
Geen dichtslaande deuren
Exclusief en beschermd design