Des Bouvrie – Exclusive Steel Doors

Een bijzondere samenwerking tussen des Bouvrie en CLOOZ doors.

Vakmensen van CLOOZ doors en designspecialisten van Monique des Bouvrie hebben de creatieve krachten gebundeld. Hieruit ontstaan unieke designs voor exclusieve stalen deuren van de hoogste kwaliteit. Een Nederlands product van internationale allure.

Een belangrijke reden voor de keuze van Monique des Bouvrie bij een samenwerking met CLOOZ doors, betreft het unieke CLOOZ profiel. Dit gepatenteerde profiel geeft een stalen deur aan beide zijden een gelijk aanzicht. De opbouw hiervan, geeft des Bouvrie een ongelimiteerde potentie voor hun creatieve ontwerpen. Een stalen deur van des Bouvrie geeft meerwaarde aan een interieur. Een klasse apart!

Stalen deuren in 5 exclusieve designs

De stalen deuren van des Bouvrie zijn leverbaar in vijf verschillende en exclusieve ontwerpen.

De stalen deuren van des Bouvrie worden vervaardigd in de fabriek van CLOOZ doors. Ze worden met de hand gemaakt en binnen een visueel geleid protocol afgewerkt tot een hoogstaand stukje vakwerk. De deuren worden voorzien van een fijn structuur poedercoating in een reeks van vijf verschillende kleuren.

Deze exclusieve deuren worden gemaakt onder het label ‘des Bouvrie’. Ieder ontwerp wordt gecontroleerd en goedgekeurd door de ontwerpstudio van des Bouvrie. Iedere deur krijgt een uniek nummer en wordt opgenomen in hun databank. Hiermee is er altijd overzicht op een gegarandeerde duurzaamheid. Des Bouvrie deuren maken een interieur tot ‘next level’!

Bekijk de schitterende designs op deze website, of kom langs in de showroom van CLOOZ doors in Barneveld. Ook bent u welkom bij Studio des Bouvrie in Het Arsenaal te Naarden. Tevens kunt u hiervoor terecht bij alle dealers van CLOOZ doors.

Heeft u een bijzondere wens voor een eigen ontwerp in samenwerking met des Bouvrie, neem dan contact op voor informatie over de uitgebreide mogelijkheden.